We allow no geniuses around our Studio

Länge sedan

Kategori: Allmänt

Hej! 
 
Det var ett tag sedan man skrev här.. Har hänt så himla mycket på rätt kort tid ändå. Jag har sökt till jurisprogrammet. Är redan nojig över att jag inte ska komma in, det är ju så fruktansvärt populärt. Och jag har sån jävla ångest över att jag var så lallig i skolan när jag gick i ettan. FITTBETYGEN kommer förstöra en hel del i mina slutpoäng. Men men, har ju högskoleprovet också. Aaah, aa jag hoppas verkligen att jag kommer in! Lär dock bli Umeå, men det är smällar man får ta. 
 
Nu sitter jag och försöker plugga. Har en HEL del rester. Så nu måste jag fortsätta så att jag blir klar någon gång. 
 
 
Lite throwback, världens bästa Sandris <3

Sjukling

Kategori:

Ligger hemma i soffan idag också. Har gått och blivit förkyld! Har så himla ont i halsen att det finns inte.
Annars då? Jo allt är riktigt bra faktiskt! Börjar väl få lite ångest över alla rester i skolan, men det ordnar sig ju alltid tillslut.

Nu ska jag kolla på Hannah Montana the movie, knarka bafusin och nysa!

Nu

Kategori: Allmänt

Denna framtid som kändes så avlägsen börjar ta fart. 
Jag känner inte längre att allt som man vill, att allt man vill ådstakomma inte ligger flera mil bort, utan det börjar faktiskt bli verklighet. Jag pustar nu ut efter månader av denna inre stress. 
Jag börjar komma någonstans, jag står inte längre still.
 
Snart är denna så efterlängtade sommar här, och i år kan jag med säkerhet säga att det kommer bli underbart. Inte  ångest över att inte kunna göra saker, för denna sommar ska jag leva. Jag ska göra allt som jag annars inte brukar känna att jag kan göra. 2013 är året då det händer saker, då jag inte längre står still. 
 
Du är det finaste jag vet